Árvácska 24 felújítása

Kis házunk felújítási munkálatainak nyomon követése.

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Friss topikok

2013-01-18 Konyhacuccok vásárlása

2013.01.21. 16:48 _Karak_

Hogy az asztalos el tudjon kezdeni dolgozni, ahhoz meg kell hogy legyen minden amit bele kell szabni. Tehát a feladat adott, beszerezni mindent mielőtt elfogynak a munkái. De ugye még csak a hűtőről van elképzelés, meg a mosogatóról az ikeában.

A többit tehát nem csak hogy meg kell venni, hanem ki is kell találni hogy melyik legyen.

Kivettem hát egy nap szabit és kezdtük a MM-ben. Alig voltak bent emberek, így lecsaptam egy eladónőre, hogy mi is a különbség a 60.000 és a 600.000 forintos főzőlap között, na persze lehetne napestig mondani, de ő gyorsan összefoglalta a márka. Szóval válasszunk valamit az aljáról és elégedettek leszünk. Akkor kell még sütő, na itt már vannak bevonatok, kilógó gombok, meg egyebek, kettőre szűkítettük a választást. Mosogatógép hát itt se volt sok összehasonlítási alap. Szagelszívók, na itt már fáradtam, pedig még alig telt el egy óra. De valaki ott fent megkegyelmezett nekünk és Andi észrevette álmai szagelszívóját, kiállítva féláron. elkelt azonnal. Mi más van akciós, hát nem egy egész jó főzőlap? Ezt is vittük. Mivel kiderült, hogy ezek általában nem központi leárazások, így úgy gondoltam, hogy majd szétnézünk lent Debrecenben is, hátha ott is lesz valami ami pont féláron csorog a kezünkbe. 

Ezután bejártuk egész Törökbálintot és környékét én már nem is tudom milyen üzletekben voltunk, csak tudom hogy csömöröm lett, a nap is lement a hó is elkezdett szakadni, plusz a kocsi is tele lett rakva mindenféle izével. A feladás előtti pillanatban Andi kiszúrt egy Euronics arra táblát, akkor még ezt végigjárjuk. Belépve nekünk ugrott egy üveglapos hűtő, szerencsére árcímke nélkül, így nem dobtunk hátast. Végignézve kicsit drágább volt, mint a MM de ekkorra már úgy végigkérdeztünk mindent , hogy az egyik osztályvezető foglalkozott velünk. Mondom innen valahogy ki kéne úgy hátrálni, hogy ne nagyon égjünk, úgyhogy mondtam, menjünk ugyse fér már semmi a kocsiba. Erre a srác megjegyzi, hogy ingyenes házhoz szállítás van a hétvégén náluk. Az se rossz, és árgarancia van? Persze. Akkor telefon elő és elkezdem neki mutogatni a képeket, hogy mennyiért is van a kinézett cucc a MM-ban. Na de nekik van egy másik akciójuk. Ha az egészet az Ő hitelkártyájukra veszem akkor mindenre 10% kedvezmény. Mosolygok, nekem a házhoz szállítás is elég lenne de ha erőltetik, miért ne? Akkor vegyük itt meg a hűtőt is. de az is sokkal olcsóbb a MM-ben, mondom is mennyi, na ezt már nem hiszik. Rámozdít egy embert, telefonál őrülten, majd a végkifejlet, hogy akkor menjek oda és vegyem meg ott, ők ennyiért nem tudják adni. Andi közben néha rángatja a kezem, de nem hagyom magam kizökkenteni. Lealkudok még egy beépített mosogatógépet is és rádumálom őket a hűtőre és majd amikor várjuk a hitelbírálatot mondja el Andi, hogy ezt szereti bennem, hogy olyan rosszul emlékszem a kis részletekre. Mert nem olcsóbb volt annyival a hűtő hanem drágább, de ekkor már bemondásra elhittek nekünk mindent. Aggodalmaskodtunk közben, mert nem volt még sose hitelem, így féltem tőle, és amikor az elutasítást megkaptuk, mindketten csak mosolyogtunk, igaz így buktuk a 10%ot, de legalább tiszta maradt mindenünk, és házhoz is szállítják :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arvacska24.blog.hu/api/trackback/id/tr855031039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása